Друштвена игра Пиратски брод


520 ден

Шифра: 3197

Дрштвена игра Пиратски брод, игра за балансирање.

Сетот содржи брод со 3 јарболи, 16 пингвини и една основа – база, која претставува морски бран кој се движи.

Категорија
Тежина 0,500 g