Дрвени бои дебели 1/12 Stylex

Availability:

Нема на залиха


285 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 3391
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс
Пакувањето содржи 12 триаголнести дебели боички, кои лесно се острат и не се токсични.

Категорија
Тежина 0,200 g