Дрвени бои со гума 1/12 Stylex


265 ден

Споредба

Шифра: 3388
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс
Пакувањето содржи 12 боички, со гума на секоја боичка, кои лесно се острат и не се токсични.

SKU: 3388 Категорија
Тежина 0,100 g