Дрвени бои Виножито Carioca 1/50

Availability:

Нема на залиха


850 ден

Нема на залиха

Шифра: 4097
Производител: KW Trade Полска
Увозник: Тримакс
Пакувањето содржи 50 дрвени боички, кои лесно се острат и не се токсични.Сетот има и по една златна и сребрена боја и 6 неонски бои.
Врвот за пишување е со дебелина од 3мм.

Шифра: 4097 Категорија:
Тежина 0.300 g