Дрвени бои Yalong Дуо


155 ден

Споредба

Шифра: 347

Дрвени бои Yalong, 12 триаголнести боички, кои лесно се острат. Една боичка е златна и сребрена.

SKU: 347 Категорија
Тежина 0,100 g