Дрвени коцки за градење 1/200


1.620 ден

Шифра: 4618
Димензии: висина на кутијата 35см; дијаметар 20см.
Тежина: 3 кг

Сет од 200 најразлични дрвени форми, во различни бои, за градење и конструкција. Спакувани во кутија со рачки и капак.
За развој на фината моторика, координација око – рака, визуелна перцепција, развивање на креативноста

Категорија
Тежина 1 g