Дрвено куче на расклопување

Availability:

Нема на залиха


1.300 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 11223
Увозник: Тримакс
Димензија: 14х9х16 см.
Материјал: квалитетно тврдо дрво, јаже 15 см. (должината на јажето е според законските прописи)

Намена: Куче на расклопување од дрво, делови од телото кои се расклопуваат се – коцки 3 парчиња, опашка, глава. Тркалата, устата и ушите не се расклопуваат.
Играчката е погодна за индивидуална игра, наменета е за деца од 3+ години и постари.
Развива моторички вештини кај децата и ја промовира креативноста и имагинацијата.
Децата преку спојување на кучето учат да ги разликуваат боите учат да бидат трпеливи и истрајни.
Боја: насликани со безопасни лакови на база на вода. Боите се сертифицирани од производителот.
Насликаните површини може да се мијат со млака вода и благ детергент што не ги оштетува бојата и материјалот, не се впива.

SKU: 11223 Категорија
Тежина 0,2 g