Држач за селотејп голем во боја Stylex


325 ден

Споредба

Шифра: 3301
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс

Држач за селотејп, голем, за селотејп 18х33 мм. Со држачот за селотејп има и еден селотејп подарок. Држачот е достапен во три бои: црна, портокалова и тиркизна.

Тежина 0,5 g