Перфоратор до 10 листа, Полска


175 ден

Споредба

Шифра: 8980, 8979
Производител: KW Trade Полска
Увозник: Тримакс
Метален перфоратор до 10 листа. Дијаметар на направените дупчиња 5,5мм, а растојанието меѓу нив е 80мм.

Категорија
Тежина 0,200 g