Блутут звучник


1.900 ден

Шифра: 9083

Јачина 10w
Батерија 1200мА, издржува 6 часа работа
Moже да се користи како радио
Bluetooth поврзување со телефон,таблет или компјутер
Влезови: USB, Aux, Micro SD, Tf card

Категорија:
Тежина 0.300 g