Едукативна магнетна игра – Танграм


550 ден

Шифра: 11591

Едукативна игра спакувана во кутија. Во внатрешната страна на капакот да има магнетна подлога во вид на улица, на која ќе се прикачуваат магнетни форми кои се во вид на геометриски форми за составување танграм. Сет од 50 парчиња.

Шифра: 11591 Категорија:
Тежина 0.500 g