Едукативно новогодишно пакетче 3

Availability:

Нема на залиха


За умни дечиња – подарете Новогодишни пакетчиња

499 ден

Нема на залиха

Шифра: 2814
Производител: Тримакс
Година на подготовка: 2020
За умни дечиња – подарете Новогодишни пакетчиња.
Во пресрет на новогодишните празници, да ги израдуваме нашите најмили со Новогодишно Едукативно пакетче.
Содржина:

 1. Новогодишна сликовница тп,
 2. Енциклопедија тп,
 3. Сложувалка голема 3Д,
 4. Сложувалка 3Д,
 5. Фломастери1/6,
 6. Табла детска со маркер,
 7. Детско метро календар,
 8. Тефтерче со пенкало,
 9. Новогодишно пенкало,
 10. Новогодишна честитка,
 11. Новогодишни очила,
 12. Новогодишна голема боенка.