Фломастери 1/10 Stylex

Availability:

Нема на залиха


95 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 2927
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс
Пакувањето содржи 10  фломастери со јаки и нетоксични бои.

Категорија
Тежина 0,100 g