Фломастери двострани 1/12 Полска

Availability:

Нема на залиха


145 ден

Нема на залиха

Шифра: 1034
Производител: KW Trade, Полска
Увозник: Тримакс
Пакувањето содржи 12 двострани фломастери со јаки, нетоксични бои, кои се перат од ткаенините.
Од едната страна фломастерот е потенок, а од другата е подебел.
Дебелината на линијата е 1мм на потенката страна т.е 3 мм на подебелата.

Категорија:
Тежина 0.150 g