Фломастери двострани 12=24


480 ден

Споредба

Шифра: 14202

Фломастери двострани 12=24, лесно се перат од облеката и друг текстил. Јаки бои, висок квалитет на фломастерите, нетоксични. Од еднатастрана врвот е острар како четка, а другата страна е фајлајнер.

SKU: 14202 Категорија
Тежина 0,100 g