Фломастери 1/12 Полска

Availability:

Нема на залиха


65 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 384
Производител: KW Trade, Полска
Увозник: Тримакс
Пакувањето содржи 12 фломастери со јаки, нетоксични бои.

Категорија
Тежина 0,100 g