Фломастери Yalong 2 во 1


125 ден

Споредба

Фломастери Yalong 2 во 1, кои лесно се перат од облеката или друг текстил. Пакувањето содржи 12 двострани фломастери, во различни бои и две дебелини.

Категорија
Тежина 0,400 g