Фотокопир


Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Црно-бел или во боја фотокопир, составен од сортирачка, два магацина за хартија, приклучок за мрежно поврзување.