Геометриска нижалка

Availability:

Нема на залиха


790 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 11218
Увозник: Тримакс
Димензија: 22х5,5х2,5  см

Нижалката содржи дрвена игла со коноп и различни геометриски форми. Со дрвената игла, можат да се нижат геометриските форми.
Нижењето ги развива моторичките вештини кај децата, и ги поттикнува на разликување на боите и формите.
Играта е наменета за деца од 3 години и постари, играта мора да се користи со надзор на родителите поради ситните делови и должина на конопот (топчиња на крајот на конопот и мониста).
Материјал: Изработена е играта од квалитетно дрво, коноп и дрвена игла од 45 см.
Боја на играта: насликана со безопасни бои и лакови на база на вода. Боите се сертифицирани од производителот и се нетоксични.
Насликаните површини може да се мијат со млака вода и благ детергент што не ги оштетува бојата и материјалот, не се впива.
Обликот на пакувањето може да се разликува од пакувањето на сликата.

Категорија
Тежина 0,2 g