Голем македонско-англиски речник

Availability:

Нема на залиха


3.150 ден

Нема на залиха

Споредба

Година на издавање: 2006

Автор: Зозе Мургоски

Наслов на оригиналот: Голем македонско-англиски речник

Јазик на оригиналот: англиско/македонски

Број на страни: 1023

Фонд на зборови: 200. 000 збора

Корица: тврда

 

Со својот обем и начинот на обработка на речничкиот материјал, овој речник за учениците и студентите претставуваат незаменливи помагала во учењето, а на преведувачите им овозможува да дојдат до најсоодветниот преводен еквивалент, колокација или конструкција при преведување на текстови од најразлични области.

Категорија
Тежина 5 g