Горчливо срце

Availability:

Нема на залиха


580 ден

Нема на залиха

Споредба

Издавач: Матица

Година на издавање: 2016

Автор: Виктор Дел Арбол

Јазик на оригиналот: италијански

Наслов на оригиналот: Respirarpor La Herida

Јазик на преводот: македонски

Број на страни: 648

ISBN: 9786081005295

 

Едуардо Кинтана е скршен човек. Трагедијата што ги однесе животите на неговото семејство е рана која тој секојдневно одново ја отвора. Некогаш познат и признат сликар, тој тоне во тага, живеејќи од алкохол и дрога, и сликајќи портрети по нарачка од кои одвај опстанува…

Категорија
Тежина 0,500 g