-15%

Греј


510 ден 600 ден

Споредба

Шифра: 3394
Издавач: Топер
Година на издавање: 2015
Автор: Е. Л. Џејмс
Наслов на оригиналот: Grey
Јазик на оригиналот: англиски
Јазик на превод: македонски
Број на страни: 559
Корица: мека

Видете го светот од Педесет нијанси сиво преку очите на Кристијан Греј. Греј сака да има контрола над се. Неговиот свет е чист, дисциплиниран и очајно празен – се до денот кога Анастасија Стил влегува во неговата канцеларија со своите стројни екстремитети. Дали љубовта кон Ана ќе му помогне да се ослободи од кошмарите од детството? Или неговите мрачни сексуални желби, неговиот нагон да контролира, неговиот самопрезир што ја исполнува неговата душа ќе ја избркаат девојката и ќе ја уништат капката надеж што му ја нуди?

SKU: 3394 Категорија
Тежина 0,800 g