Гума за пенкало 1/2 Stylex


80 ден

Шифра: 3000
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс
Сет од две гуми за бришење пенкало. Сината страна е за бришење мастило, а црвената страна за бришење молив.
Димензии на една гума: 55*18*8 мм

Тежина 0.050 g