Хефталка Cassa, до 100 листа


1.550 ден

Споредба

Шифра: 8660

Хефталка Cassa, до 100 листа. Состав: метал и пластика, користи муниција 23/6, 23/8, 23/10, 23/13,

Тежина 5 g