Хефталка Cassa, до 200 листа


1.850 ден

Споредба

Шифра: 8861

Хефталка Cassa, до 200 листа. Состав: метал и пластика, користи муниција 23/6, 23/8, 23/10, 23/13, 23/15, 23/17, 23/20, 23/23, 23/24.

Тежина 5 g