Хефталка до 28 листа Полска


235 ден

Споредба

Шифра: 4192
Производител: KW Trade, Полска
Увозник: Тримакс
Метална хефталка која може да спои до 28 листа.
Хефта со иглички 24/6 и 26/6.

Тежина 0,200 g