Игра Џенга

Availability:

Нема на залиха


325 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 4953

Дрвени плочки обични со броеви. 54 плочки и една коцка. Забавна игра за целото семејство.

Категорија
Тежина 0,1 g