Игра дрвено скалило

Availability:

Нема на залиха


1.900 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 11227
Увозник: Тримакс
Димензија: 21х21х4-7 см
Материјал: квалитетно тврдо дрво-бука, пластифицирана фолија
Боја: насликана со безопасни лакови на база на вода. Боите се сертифицирани од производителот. Насликаните површини може да се мијат со млака вода и благ детергент што не ги оштетува бојата и материјалот, не се впива.

На дрвената основа има дупки од 3 см во кои се ставаат цилиндрите со различни бои по ред, со пластифицирани обоени картички.
Разликите на цилиндрите постојат во однос на една димензија – растечка серија во висина / од ниска до висока /. Комплетот содржи и картони во боја.
Наменет за деца од 3 години и постари.

SKU: 11227 Категорија
Тежина 0,2 g