Игра икс – точка


390 ден

Шифра: 11225
Увозник: Тримакс
Димензии: 12x12x1,5 см

Игра икс – точка за 2 играчи.
Играчот кој ќе успее да стави три свои карактери во хоризонтален или дијагонален ред ја добива играта.
Следниот пример за игра е добиен од играч кој има X.
Играта е идеална за семејни патувања, екскурзии, итн.
Исто така се користи како педагошка алатка за предавање фер игра и интелигенција.
Наменет за деца од 4 години па нагоре.
Боја: небоено
Достапно во црно-бело и бело-црно.

Шифра: 11225 Категорија:
Тежина 0.2 g