Игра јадица со 6 рипчиња

Availability:

Нема на залиха


920 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 11231
Увозник: Тримакс
Tежина: околу 0,4 кг.
Големина на јадица: 56х15х3 см
Големина на риба: 2,5х4,5х1,5 см
Материјал: квалитетно тврдо дрво, јаже, магнет

Играчка јадица за риболов со магнет и 6 риби од разни бои. Играчката развива концентрација и моторни вештини
Наменет за деца од 3+ години.

SKU: 11231 Категорија
Тежина 0,2 g