Игра копче за нижење


850 ден

Шифра: 11209
Увозник: Тримакс
Димензија: 15х12х17 см
Материјал: квалитетно дрво,
Боја на коноп: обоен со нетоксична боја на база на вода.

Дрвена форма во облик на копче, конопот треба да се помине низ секоја дупка, како да се шие копчето.
Наменет за деца од 3+ години.
Достапни бои: црвена, темно сина, жолта, зелена
Одлична вежба за развој на фини моторички вештини, умешност на прстите, развој на координација око-рака…

Шифра: 11209 Категорија:
Тежина 0.2 g