Игра кошарка


585 ден

Споредба

Шифра: 2374

Игра кошарка, изработена од пластика, со 2 коша, 6 топчиња, 2 фрлачи за топчињата и вградена табличка (над кошевите), на која се забележува резултатот.

Димензии: 26*22см

SKU: 2374 Категорија
Тежина 0,300 g