Играме и учиме

Availability:

Нема на залиха


195 ден

Нема на залиха

Споредба

Издавач: Тримакс

Година на издавање: 2016
Наслов на оргиналот: Играме и учиме
Автори: Магдалена Радевска
Јазик на оргиналот: македонски
Број на страни: 40
ISBN: 608204225-5
Корица: мека

Со оваа едукативната сликовница – работенка, децата, преку игра, ќе ги откриваат односите на предметите во непосредната околина ( горе, долу, лево, десно, пред, зад, над…). Со лепење на самолепливите сликички, со боење, со цртање ќе играат и учат и ќе се забавуваат. Работенката содржи пиши-бриши дел, како и дел со картички за составување на приказната за Палешка.

Категорија
Тежина 0,250 g