,

Илјади, стотки, десетки и единици


60 ден

Споредба

Шифра: 12592
Издавач: Тримакс
Автор и компјутерска изработка: Анита Милеевска
Година на издавање: 2021

Едукативно помагало за дечиња од 4-8 годишна возраст, за полесно учење на илјадите, стотките, десетките и единиците. Испечатено на подебел картон.

Тежина 0,150 g