Итар Пејо – Стале Попов


230 ден

Шифра: 865
Издавач: Просветно дело
Автор: Стале Попов

Лектирата “Итар Пејо” се обработува во четврто одделение, во неа се раскажува за еден човек кој на изглед е многу необичен, но тој со своите итрини може да ги надитри сите луѓе…

Шифра: 865 Категорија:
Тежина 0.200 g