Јато

Availability:

Нема на залиха


89 ден

Нема на залиха

Споредба

Издавач: Тримакс

Година на издавање: 2012

Автор: Јадранка Клисарова

Наслов на оригиналот: Јато

Јазик на оригиналот: македонски

Број на страни: 72

ISBN: 608-204-097-X

Издание: второ

Корица: мека

 

Романот ,,Јато“ е прекрасна сага за еден човек и неговата судбина, за исконското во човекот да се истрае долго во осаменоста која во овој случај е неминовна, поради игра на судбината. Нарацијата по разни патишта не води до расплетот исполнет со надеж која не умира и тоа го враќа главниот лик во неговото долговечно јато-семејство.

Категорија
Тежина 0,200 g