Канцелариски стол – Асин


9.390 ден

Споредба

Работен стол со средно висока потпирачка
ASYN – асинхрон механизам за независно регулирање
на аголот на седалката и потпирачката со можност за
заклучување во избраната позиција
Up & Down механизам за регулирање на висината на
потпирачката
Гасен амортизер за регулирање на висината на седалката
Седалка и потпирачка тапацирани со висококвалитетен
материјал, волна или еко кожа достапна во повеќе бои.
Полипропиленова или Хромирана основа
Потпирачи за раце [опционално]
Максимална тежина на корисник – до 130кг за хромирана и до
120кг за полипропиленова основа
Европски TÜV сертификат за квалитет и издржливост

SKU: 15110 Категорија