Канцелариски стол – Ерик 6005


11.390 ден

Споредба

Tilt Механизам
Уникатен Дизаjн
Хромирани Елементи
до 100кг.
6 Месеци Гаранција

Канцелариски стол Eric PDH 6005 карактеристики:

Софистициран и елегантен директорски стол со висока потпирачка
Дополнителен потпирач за глава
Изработен од стилска ткаенина со две контрастни бои
Хромирана основа
Полипропиленова основа
Полипропиленски потпирачи за раце
Tilt Механизам со функција за лулање и фиксирање во исправена позиција
ДИМЕНЗИИ [ ВхШхД ] : 116-125х57х56 cm
Длабочина на седалката: 45 cm
Висина на седалката од земја: 45-54 cm
Должина на потпирачката: 71 cm