Канцелариски стол – Рекс


5.690 ден

Споредба

Tilt Механизам
Уникатен Дизаjн
Хромирани Елементи
до 100кг.
6 Месеци Гаранција

Канцелариски стол REX 7040 карактеристики:

Практичен и современ модел сомодерна визија
Здрава текстилна мрежа со висока отпорност чија еластичност испособност да пропушта воздух
осигуруваат максимален комфорт
Tilt Механизам со функција за лулање и фиксирање во исправена позиција
Хромирана основа
Пластични потпирачи за раце
Лумбална потпора за грбот
ДИМЕНЗИИ [ ВхШхД ] : 90-100х60х58 cm
Длабочина на седалката: 45 cm
Висина на седалката од земја: 44-54 cm
Должина на потпирачката: 46 cm