Големи коцки во боја во кутија


820 ден

Шифра: 11226
Увозник: Тримакс
Тежина: околу 750 гр.
Димензија: најмала коцка 4х4х4 см
Материјал: квалитетно тврдо дрво-бука, пластично пакување.
Боја: насликана со безопасни лакови на база на вода.
Боите се сертифицирани од производителот R18-13188.

Насликаните површини може да се мијат со млака вода и благ детергент што не ги оштетува бојата и материјалот, не се впива.
Коцките се со различни димензии.
Насликана во прекрасни бои на природата, жолта, црвена, портокалова, зелена, светло сина, темно сина и розова.
Наменети се за деца од 1 година и постари.
Коцките немаат остри рабови, сетот не содржи мали делови.
Тие се погодни за индивидуална или групна игра.
Ја поттикнуваат креативноста и имагинацијата.
За време на градењето со коцките тие ќе научат да ги разликуваат основните бои и да бидат трпеливи и истрајни.
Од секоја коцка има две бои, вкупно 16 парчиња.

Шифра: 11226 Категорија:
Тежина 0.2 g