Дрвен воз – часовник

Availability:

Нема на залиха


2.000 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 11230
Увозник: Тримакс
Материјал: квалитетна бука, коноп 15 см (должината на конопот е според законските прописи)
Димензии: 31 × 9,5 15,5 см
Боја: насликана со безопасни лакови на база на вода. Боите се сертифицирани од производителот.

Насликаните површини може да се мијат со млака вода и благ детергент што не ги оштетува бојата и материјалот, не се впива.
Комплетот содржи локомотива и еден вагон. На возот, има 15 безбојни коцки без остри рабови со броеви од 1 до 12, минус знакот, плус знакот, знакот за равенка и едната стрелка.
Играчка наменета за деца од 3+ години и постари.
Играта е погодна за индивидуална или групна игра. Редењето коцки развива моторички вештини кај деца и поттикнува
креативност и имагинација. Поттикнува и развој на логичко-математички операции (поим за број, математички поими и операции, поим за ред, просторни односи, класификација и сл.). и развој на квалитетна координација на очите и рацете.

SKU: 11230 Категорија
Тежина 0,2 g