Крадци и проститутки

Availability:

Нема на залиха


340 ден

Нема на залиха

Споредба

Издавач: Сакам Книги

Година на издавање: 2013

Автор: Рута Шепетис

Наслов на оригиналот: Between shades of gray

Јазик на оригиналот: англиски

Јазик на превод: македонски

Број на страни: 256

Корица: мека

 

Тие ме зедоа облечена само во ноќница. Тоа не беше тропање. Тоа беше страшно трескање кое ме натера да потскокнам. Тупаници удираа по нашата влезна врата. Внатре во куќата никој не мрдаше, никој не пушташе глас. Станав и ѕирнав во ходникот. Мајка ми стоеше залепена за ѕидот, нејзините очи затворени, а лицето згрчено од вознемиреност. Таа се молеше.

Категорија
Тежина 0,500 g