Крадец на колачиња

Availability:

Нема на залиха


315 ден

Нема на залиха

Споредба

Издавач: Сакам книги

Година на издавање: 2013

Автор: Мајкл Конели

Наслов на оригиналот: The echo

Јазик на оригиналот: англиски

Јазик на превод: македонски

Број на страни: 173

Корица: мека

 

Секој живот е приказна која вреди да се раскаже. Секој од нас доживува и преживува настани кои самите по себе се уникатна приказна. Во тешкото и искушувачко време во кое живееме, навистина е лесно човек да се изгуби и да заборави на вистинските вредности во животот. Оваа книга е вистинска врска со човечното, потсетник за она што е важно во животот. Книгата содржи 101 приказна, секоја уникатна и прекрасна самата по себе, секоја со различна поука и порака која треба да не потсети на сите работи кои понекогаш ги забораваме. Може да ја чита буквално секој читател од најрана, па до најстара возраст. Приказните се прилично еноставни, како да ги слушате од дете, а сепак сложени и тешки, како да ги раскажува најголемиот мудрец на светот.

Категорија
Тежина 0,500 g