Креп хартија (растеглива хартија) јаки бои Полска


25 ден

Креп хартија во најразлични бои (бела, црвена, кафеава, црна, виолетова, сина, розова, портокалова, зелена, жолта, сива…)
Димензии: 200*50 см, брановидност: 60%

Тежина 0.050 g