Лепак со светки 60 мл Полска


55 ден

Шифра:9769
Транспарентен декоративен течен лепак со светки, достапен во 6 бои. Секое пакување е со тежина од 60 мл.
За украсување на хартија, картон, дрво и сл.

Тежина 0.060 g