Лето на љубовта

Availability:

Нема на залиха


270 ден

Нема на залиха

Споредба

Издавач: Топер

Година на издавање: 2015

Автор: Кејти Форд

Наслов на оригиналот: Summer of Love

Јазик на оригиналот: англиски

Јазик на превод: македонски

Број на страни: 366

Корица: мека

 

Шан Бишоп го напушта градот и започнува нов живот на село со своето синче. Нејзината работа доживува процут, среќна е и премногу зафатена. И одеднаш, една прекрасна летна ноќ, се појавува Гас Бересфорд. Истражувач, заводник, предизвикувачки гламурозен, но сосема погрешен избор според неа.

Категорија
Тежина 0,500 g