, , ,

Магнeт 70 – Музеј на Народноослободителна борба


70 ден

Споредба

Произведува: Тримакс

Година на производство: 2012

Димензии: 8×4,2 см

Состав: картонче и магнет

 

Сликата е поставенa на цврста картонска основа, со магнет, спакувана со картонче и фолија.