, , ,

Магнет-Скопје,Македонија


70 ден

Споредба

Магнет -Скопје,Македонија

Произведува: Тримакс

Година на производство: 2014

Состав: guma и магнет

 

Гумен магне Скопје, Македонија спакувана со картонче и фолија.