, , ,

Магнет – Спомен куќа на Мајка Тереза


100 ден

Споредба

Произведува: Тримакс

Година на производство: 2012

Димензии: 8×4,2 см

Состав: пластика и магнет

 

Сликата е поставена на пластична основа, со магнет, спакувана со картонче и фолија.