Азбука кирилица магнетна

Availability:

Нема на залиха


860 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 11220
Увозник: Тримакс
Димензија: 2,6х2,6х0,7 cm см

Азбука кирилица 60 парчиња спаковани во пластична кутија, со магнет на задната страна.
Боја: небоенo, еколошки нетоксично, изработено од дрво.
Со спојување на коцките се добиваат пократки зборови.
Наменети за деца од 3,5 години.

SKU: 11220 Категорија
Тежина 0,2 g